• THCP, HHCO och CBD skickas från Sverige!
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Snabba leveranser & säker betalning

CCELL® Batteri M3 350mAh

 • 139.00 SEK

Högpresterande Batteri för dina Vaping-BehovVälkommen till en ny nivå av vaping med CCELL Batteri M3. Det här batteriet är designat med användare som dig i åtan

I lager.
Dela

Högpresterande Batteri för dina Vaping-Behov

Välkommen till en ny nivå av vaping med CCELL Batteri M3. Det här batteriet är designat med användare som dig i åtanke och är det perfekta tillskottet till din vaping-upplevelse. CCELL Batteri M3 kombinerar stil, prestanda och pålitlighet på ett sätt som kommer att förvandla din vapingrutin.

Funktioner och Fördelar:

 1. Snygg och Kompakt Design: CCELL Batteri M3 är kompakt och lätt, vilket gör det enkelt att bära med dig överallt. Dess eleganta och minimalistiska design ger en sofistikerad touch till din vaping-utrustning.

 2. Kraftfull Batterikapacitet: Med en imponerande batterikapacitet på 350mAh kommer du att kunna njuta av längre vaping-sessioner utan att oroa dig för att batteriet tar slut mitt i njutningen.

 3. Enkel Att Använda: M3-batteriet är extremt användarvänligt med sin enkla knapptrycksfunktion. Tryck fem gånger snabbt för att slå på eller stänga av batteriet och njut av smidig vaping genom att trycka och inhalera.

 4. Universell Kompatibilitet: M3-batteriet är kompatibelt med ett brett utbud av 510-trådade cartridges och atomizers, vilket ger dig möjlighet att anpassa din vaping-upplevelse precis som du vill ha den.

 5. Kvalitetskonstruktion: Tillverkat med högkvalitativt material och den senaste tekniken, är CCELL Batteri M3 byggt för att vara hållbart och pålitligt.

 6. LED-indikator: Den inbyggda LED-indikatorn ger dig snabb information om batteriets status, så att du alltid vet när det är dags att ladda upp.

Tekniska Specifikationer:

 • Batterikapacitet: 350mAh
 • Trådtyp: 510-tråd
 • Laddningstid: Cirka 1 timme
 • LED-indikator för batteristatus
 • Kompakt och lätt design

Leverans och Garanti:

CCELL Batteri M3 levereras komplett med USB-laddningskabel för din bekvämlighet. 

Uppgradera din vaping-upplevelse med CCELL Batteri M3 och njut av smidigare, längre och mer tillfredsställande sessioner. Beställ ditt CCELL Batteri M3 idag och upptäck skillnaden. Välkommen till en bättre vapingvärld med CCELL!