• Störst på THCH, THCB, THCJD och Lustgas
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 500:- | Handla tryggt med Klarna

Hero THCP Buds OG Kush 5g

  • 399.00 SEK
  • 279.00 SEK

THCP Buds från Hero innehållandes 5 gram Buds per förpackning i deras senaste utgåva!Budsen innehåller 3% THCP, sativa.Så bra att du knappt kan tro at

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

THCP Buds från Hero innehållandes 5 gram Buds per förpackning i deras senaste utgåva!

Budsen innehåller 3% THCP, sativa.

Så bra att du knappt kan tro att det är lagligt! Heros premium Kalifornia buds odlas skickligt i våra toppmoderna inomhusväxthus. Det perfekta klimatet och terroiren ger liv i växterna med en kvalité och styrka som inte har någon motsvarighet på den europeiska marknaden. När de är mogna så infusas våra knoppar direkt med vår egen HERO-blandning, som kombinerar farmaceutisk-gradig THCP och ett brett utbud av mindre cannabinoider för att ge dig rusen du drömmer om. 

0% HHC, 0% THC.

Varför Välja Våra THC-P Buds?

  1. Kvalitetssäkrade Produkter: Vi är stolta över att erbjuda Heros högkvalitativa THC-P buds som är noggrant skördade och utvalda för att säkerställa renhet och effektivitet.

  2. Säkerhet och Sekretess: Vi värdesätter din säkerhet och sekretess. Alla våra produkter skickas diskret och i överensstämmelse med gällande lagar och regler.

  3. Expertis: Vår personal har en djup förståelse för cannabisprodukter och hjälper gärna till att svara på dina frågor och ge rekommendationer.

Användningsråd

THC-P buds kan användas på olika sätt, inklusive rökning, vaping eller infusering i dina egna produkter. Som med alla cannabinoider är det viktigt att använda dem ansvarsfullt och följa de lokala lagar och regler som gäller för din region.


Vänligen notera: Denna produkt bör ej rökas, förtäras eller hanteras av person under 18 år.
Produkten rekommenderas inte för icke rökare och ska inte användas av gravida eller ammande