• Störst på THCH, THCB, THCJD och Lustgas
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 500:- | Handla tryggt med Klarna

Hero THCP Buds Silver Haze 5g

  • 689.00 SEK
  • 479.00 SEK

THCP Buds från Hero innehållandes 5 gram Buds per förpackning i deras senaste utgåva!Budsen innehåller 10% THCP, sativa.Så bra att du knappt kan tro a

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

THCP Buds från Hero innehållandes 5 gram Buds per förpackning i deras senaste utgåva!

Budsen innehåller 10% THCP, sativa.

Så bra att du knappt kan tro att det är lagligt! Heros premium Kalifornia buds odlas skickligt i våra toppmoderna inomhusväxthus. Det perfekta klimatet och terroiren ger liv i växterna med en kvalité och styrka som inte har någon motsvarighet på den europeiska marknaden. När de är mogna så infusas våra knoppar direkt med vår egen HERO-blandning, som kombinerar farmaceutisk-gradig THCP och ett brett utbud av mindre cannabinoider för att ge dig rusen du drömmer om. 

0% HHC, 0% THC.

Varför Välja Våra THC-P Buds?

  1. Kvalitetssäkrade Produkter: Vi är stolta över att erbjuda Heros högkvalitativa THC-P buds som är noggrant skördade och utvalda för att säkerställa renhet och effektivitet.

  2. Säkerhet och Sekretess: Vi värdesätter din säkerhet och sekretess. Alla våra produkter skickas diskret och i överensstämmelse med gällande lagar och regler.

  3. Expertis: Vår personal har en djup förståelse för cannabisprodukter och hjälper gärna till att svara på dina frågor och ge rekommendationer.

Användningsråd

THC-P buds kan användas på olika sätt, inklusive rökning, vaping eller infusering i dina egna produkter. Som med alla cannabinoider är det viktigt att använda dem ansvarsfullt och följa de lokala lagar och regler som gäller för din region.

Vänligen notera: Denna produkt bör ej rökas, förtäras eller hanteras av person under 18 år.
Produkten rekommenderas inte för icke rökare och ska inte användas av gravida eller ammande
Vi uppmanar varken konsumtion eller inhalering av denna produkt.
Vi som hemsida och ägandebolag friskriver oss från hur du som kund använder våra produkter, vi säljer alla våra produkter i samlings- och prydnadssyfte. Vid köp från oss accepterar du detta.