• Störst på THCH, THCB, THCJD och Lustgas
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 500:- | Handla tryggt med Klarna

Hero Cartridge 97% HHCO 3% THCP Watermelon Skittlez 1ml

  • 479.00 SEK
  • 339.00 SEK

Upplev den finaste HHCO-upplevelsen med vår Watermelon Skittlez HHCO-kassett! Fylld med ett gram av den bästa HHCO, får du avslappning, höjd stämning, kroppsbru

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

HERO HHC-O med 3% THCP 510 Cartridge Watermelon Skittlez Live Resin 1 ml

Vi erbjuder en mängd fantastiska sätt att bli hög, och vår Watermelon Skittlez HHCO-kassett är en av våra finaste produkter. Denna läckra lilla rackare kommer färdiglastad med ett helt gram av den finaste HHCO i landet. Den smakar också som den superdank, superklassiska cannabisstammen "Watermelon Skittlez", så om du letar efter att lyfta till smakens stad kommer du att vara en lycklig camper! När du vill ha ett läckert sätt att bli hög finns det inget finare val än Watermelon Skittlez HHCO-kassetten!

HERO använder bara toppklassiga CCELL® 510-kassetter för att se till att du har den bästa upplevelsen, varje gång!

Fördelar, Avslappning, Höjd stämning , Kroppsbrus, Huvudbrus, Lätt trippig
Instruktioner för bästa resultat:HHCO-kassetter är superenkla att använda. Dessa produkter kommer färdigladdade med en perfekt mättad portion HHCO och är kompatibla med alla 510-trådade vape-enheter. Allt du behöver göra är att ta bort kassetten från förpackningen, skruva fast den på din enhet och ta ett bloss!

Våra HHCO-kassetter är imponerande starka, så vi rekommenderar att du tar det lugnt. Börja med bara ett litet bloss, vänta några minuter och notera hur du känner dig. Om du vill lyfta ännu högre i rymden, ta ett till bloss!