• Alla produkter lagerförs i Sverige
Fri frakt över 499:- / Kundtjänst 24/7 / Leveranser till hela Sverige

Lustgas

Hos oss på Partybolaget kan du köpa lustgas och lustgaspatroner till ett billigt pris som värnar om din plånbok. Sedan 2020 har vi sett till att leverera premium lustgas (dikväveoxid), våra produkter är godkända och certifierade för den europeiska marknaden och produkterna går igenom hårda produkttester för att säkerställa kvalitén.

Som officiell återförsäljare av hela Fastgas sortiment kan vi alltid garantera att du kan köpa premium lustgas och alltid till Sveriges bästa priser. Fastgas lustgas är testad till över 99% renlighet, jämfört med konkurrenter som endast har cirka 87% renlighet. All vår lustgas kommer från samma fabrik och lustgas är alltid över 99% ren och helt utan tillsatser oavsett om det är produkter från Fastgas, lustgaspatroner eller maxitankar.

Vad är lustgas?

Lustgas eller dikväveoxid som har den kemiska beteckningen N20 är en färglös gas med en svag söt smak och lukt som länge använts inom vården som läkemedel och hjälp för smärtlindring. Lustgas har många olika syften som till exempel inom vård för smärtlindring och hjälp vid förlossning, höja effekten i förbränningsmotorer och öka prestandan i raketmotorer. Produkten började användas redan 1844 mot smärtlindring och har länge varit den mest använda smärtlindringen inom vården världen över. Gasen är ofarlig vid kontrollerad användning och är inte narkotikaklassad.