• FRI FRAKT - Alla produkter skickas inom Sverige
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Snabba leveranser & säker betalning

Vad är THCH? Fördelar med THCH? Är THCH lagligt?

Det finns en helt ny medlem i THC-familjen som gör entré på scenen, och den är omgiven av lite mystik och lockelse: dess namn är THCH, och det verkar som att den är här för att stanna.

Om du vill prova denna nya cannabinoid och dess potentiella effekter är det idealiskt att göra det med de bästa produkterna. Därför rekommenderar vi produkterna från Core och Hero; ett företag som är engagerat i konsumenternas säkerhet, så att du kan utforska allt som hampavärlden har att erbjuda utan bekymmer.

Vad är THCH?

Som vi nämnt är THCH en hexylhomolog av Delta 9 THC, så molekylerna mellan de två cannabinoiderna är identiska, men är unikt arrangerade för att ha distinkta egenskaper från varandra. Det finns dock också många gemensamma egenskaper – framför allt att tetrahydrocannabihexol kan göra dig hög, vilket naturligtvis är den största delen av dess dragningskraft.

De kemiska komponenterna i THCh efterliknar dem i delta-9 THC (”vanligt” THC), men de är arrangerade på ett annat sätt. Detta ger THCH unika kemiska egenskaper och möjliggör för det att leverera liknande effekter till en mycket större utsträckning.

THCH är så stark att det sägs vara omkring 10 till 20 gånger mer potent än delta-9 THC. De flesta av våra nuvarande kunskaper om THCH baseras på anekdotiska bevis, men vi kan se att dess kemiska kedja är den näst längsta bland de cannabinoider vi känner till (slagen av THC-P). Det innebär att det kan ha förmågan att binda till fler av kroppens endocannabinoidreceptorer och producera kraftigare effekter.

Blir du hög av THCH?

Tetrahydrocannabihexol (THC-H) är faktiskt den näst mest berusande cannabinoiden vi känner till, efter THC-P (tetrahydrocannabiphorol). Vi vet inte exakt hur berusande den är i jämförelse, men överlag bör du förbereda dig på en mycket stark rus som är betydligt mer potent än delta 9 THC.

Tetrahydrocannabihexols rus, som vi just sa, är extremt starkt. Förutom dess anmärkningsvärda styrka vet vi inte mycket om det, förutom att människor beskriver en känsla av att vara mycket euforiska, men samtidigt ganska avslappnade. Det är troligt att THC-H även levererar egenskaper som påverkar kroppens höga tillstånd, och erbjuder avslappning till musklerna.

Hur görs THCH?

THCH isolerades först från cannabisväxten år 2020 av ett italienskt forskarlag som också upptäckte THCP (tetrahydrocannabiphorol). Dessa två nya cannabinoider, THC-H och THCP, tros vara de mest kraftfulla formerna av THC som finns i hampaplantan på grund av de starka psykoaktiva effekter de kan generera. Som en mindre cannabinoid kan den också hittas i hampaplantan i små koncentrationer, så det är en naturligt förekommande förening i naturen som också kan produceras syntetiskt.

Det rekommenderas starkt att använda med försiktighet, eftersom THCH är en kraftfull förening som är mer potent än Delta 8, Delta 10 och de flesta andra föreningar.

Vad är THCH effekter & fördelar?

Även om juryn fortfarande är ute på de fullständiga effekterna och fördelarna som THC-H kan erbjuda, visar de första rapporterna löften om humörhöjning och smärtlindring, men det finns ännu inga solida bevis.

Det team som upptäckte cannabinoiden testade dess farmakologiska effekter på möss, och fann att det hjälpte till att blockera den fysiologiska upptäckten av smärta och visade sig effektivt för smärtlindring och smärthantering, vilket ser ganska lovande ut för människor.

Det finns fortfarande mycket okänt om THCH. Vad vi vet är att det är otroligt potent och kan ge en förhöjd psykoaktiv upplevelse, särskilt när det blandas med andra cannabinoider som Delta 8.

Baserat på andra användares upplevelser genererar THCH känslor av:

 • Glädje
 • Eufori
 • Avslappning
 • Smärtlindring

Vi kanske behöver vänta på mer information för att fullständigt förstå potentialen hos THCH, men för nu kan vi experimentera och ta reda på själva. Och vad är ett bättre sätt att göra detta än med kvalitetsprodukter som ger oss säkerhet? Hero har släppt olika produkter från sin nya THC-H -linje som är ganska lovande och visar sig som ledande och sann källa för alla mindre cannabinoider.


Avslappning och stresslindring

Redan ett eller två bloss av THCh kan få dig att sjunka djupare ner i soffan medan du slappnar av och varvar ner. Detta gör det till ett idealiskt alternativ för dem med ångest eller höga stressnivåer under dagen.

Minskad smärta och inflammation

Liksom andra former av THC besitter THCh antiinflammatoriska effekter som kan hjälpa till att minska svullnad och styvhet. Mindre inflammation innebär ofta mindre smärta, och lägre smärtnivåer kan översättas till bättre humör.

Framjar god sömnkvalitet Det är välkänt att THC kan hjälpa mot sömnlöshet genom att göra det lättare för människor att somna; detsamma gäller för THCh. Kom ihåg dock att höga doser av THC kan överväldiga din hjärna och göra det svårt att nå djupa sömnstadier, så använd det med måtta.

Biverkningar av THCH

Hittills verkar det inte finnas några unika biverkningar av THCH. De negativa effekter du kanske upplever stämmer överens med dem som kommer med andra THC-föreningar.

Men THCh:s styrka innebär att det troligen är mycket lättare att ta för mycket. På samma sätt är psykologiska biverkningar som paranoia eller hallucinationer mer sannolika att inträffa när du använder en produkt som slår hårt och snabbt.

Några vanliga biverkningar att överväga inkluderar:

 • Muntorrhet, torra ögon
 • Yrsel Illamående och kräkningar
 • Ångest/paranoia
 • Trötthet
 • Ökad hjärtfrekvens och andning
 • Huvudvärk
 • I svåra fall kan hallucinationer förekomma

Lyckligtvis kan du vanligtvis undvika dessa biverkningar genom att dosera THCH på rätt sätt. Det är alltid viktigt att använda cannabis försiktigt, men det är särskilt viktigt när man arbetar med extra kraftfulla cannabinoider som THCh.

THCH PRODUKTER

THC-H Vs. Delta-8, Delta-9 & Delta-10

För att bättre förstå hur potent THCH är, låt oss bryta ner skillnaden mellan denna cannabinoid och tre andra populära cannabinoider du troligen har hört talas om.

Låt oss börja med Delta-8 THC. Det är en naturligt förekommande cannabinoid som finns i cannabis- och hampaväxter. Delta-8 är en bra startpunkt för nybörjare inom cannabis som utforskar de psykoaktiva effekterna av THC.

Delta-8 orsakar milda psykoaktiva effekter och anses vara mycket mer avslappnande än alla andra Delta-cannabinoider. På liknande sätt erbjuder Delta-10 THC också milda psykoaktiva effekter och är inte otroligt starkt.

Huvudskillnaden mellan Delta-8 och Delta-10 är att den förra ger djup avslappning, och den senare erbjuder en ökning av energi och kreativitet.

Slutligen har vi den traditionella formen av THC, Delta-9 THC. Det är mycket kraftfullare än Delta-8 och Delta-10, med högsta potens och starkaste effekter. Delta-9 är den vanligaste och populäraste formen av THC, men det är inte längre det starkaste nu när vi har THC-H.

Du läste rätt, THC-H tros vara 10 gånger starkare än vanlig Delta-9 THC. Gör vad du vill med den informationen; konsumera bara med försiktighet.

Innehåller hampa THCH?

Heros produkter är tillverkade av 100% hampdestillat, vilket innebär att THCH faktiskt finns i hampaplantan.

Eftersom dessa cannabinoider naturligt förekommer i hampaplantan är det enkla svaret ja: hamp innehåller THCH, men i mycket små mängder.

Låt oss komma ihåg att hamp är bara en term för cannabis med låga nivåer av psykoaktiva cannabinoider. Så, ja, alla cannabinoider som finns i cannabis finns också i hamp, men i mindre mängder.

Är THCH lagligt i Sverige?

Det är fullt lagligt att använda THC-produkter i Sverige.

Var köper man THCH?

Du kan köpa ett brett sortiment av THCH-produkter som godis, vape, buds och mer här på Partybolaget.se. Vi samarbetar med ledande, pålitliga varumärken för att sälja högkvalitativa produkter till ett pris som är vettigt. Kolla in vad vi för närvarande erbjuder för att prova på THCh och se hur det kan gynna dig!

THCH är en sällsynt och knapp cannabinoid. Därför är vi så överraskade av märken som ansvarsfullt producerar produkter med detta destillat, eftersom det inte är en lätt uppgift och kan vara kostsamt.

Lyckligtvis är märken som Core och Hero engagerade i kvaliteten på sina produkter. Deras THCH vape är tillverkade med premium THCH -destillat, parat med Delta 8 och fantastiska terpenstammar. Kvalitet och renhet i en patron.

Efter en lång dag på jobbet eller när vi helt enkelt behöver koppla av, är några puffar av THCH Vape allt som behövs. En Indica-stam som hjälper dig att känna dig lugn och avslappnad.

Alla Hero och Cores THCH-produkter finns tillgängliga på vår hemsida, där de tillhandahåller detaljerad information om varje en.

Frågor och svar om THCH

Hur vet jag att jag bara får högkvalitativa och äkta THCH?

Som du förmodligen vet är inte all tetrahydrocannabihexol på marknaden lika skapad. Mycket arbete går in i att producera en exceptionellt effektiv och ren THC-H produkt. Så, när du handlar efter denna nya cannabinoid, leta efter följande indikatorer på produktens utmärkthet:

 • Laborapporter: Som med alla hampaprodukter, se alltid till att du köper från ett företag som publicerar sina tredjepartslaborapporter på sin webbplats, där du hittar opartisk data om produktens renhet, lagliga överensstämmelse, säkerhet och mer.
 • Företagets rykte: Läs recensionerna innan du köper THC-H från ett visst företag för att se till att folk har goda saker att säga om deras produkter.
 • Produkttillgänglighet: Titta alltid på det fullständiga utbudet av produkter som erbjuds för att se till att du väljer exakt vad du vill ha ur din THC-H-upplevelse, enligt stam, leveransmetod, potens, etc.
 • Innehåll: Läs noga igenom ingredienserna i en THC-H-produkt för att undvika formler som är fulla av tillsatser, fyllmedel och toxiner.
 • Hampakälla: Hitta ett företag som bara använder lokalt odlad, organisk hampa, vilket kommer att vara färskare och fritt från bekämpningsmedel, herbicider och fungicider.

Var kan du köpa de bästa THCH-produkterna och THCH Vape?

THCH -destillat, som är ett renat extrakt, kan införlivas i vilken typ av produkt som helst som du har sett med andra cannabinoider. Men, för tillfället är det vissa produkttyper som är mycket vanligare än andra, eftersom företag lanserar sina egna linjer av THC-H-formler.

 • THCH Vapes: THC-H vapepatroner samt engångsvapor erbjuder potenta, snabbverkande effekter i en mängd olika stammar.
 • THCH Godis: THC-H ätbara produkter erbjuder bra smak och levererar upp till åtta timmars berusande effekter.

Kan man misslyckas med ett drogtest genom att använda THCH?

Ja, det kan vara möjligt, eftersom drogtester vanligtvis letar efter metaboliter gemensamma för många cannabinoider, inklusive THC. Var alltid försiktig om du är föremål för drogtester.

Är THCH psykoaktivt?

Preliminär forskning tyder på att THCH kan ha psykoaktiva egenskaper, men ytterligare studier behövs för att bestämma dess exakta effekter och potens jämfört med THC. Men vad vi vet är att THCH sägs vara ungefär 10x mer potent än THC. Därför är denna cannabinoid mycket potent och har en unik entourage-effekt.

Summering: Hos Partybolaget hittar du alltid kvalitativa THCH Vapes, Gummies och oljor till billigaste priserna online.