• FRI FRAKT - Alla produkter skickas inom Sverige
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Snabba leveranser & säker betalning

Trehouse Mushroom Gummies Watermelon Wonder

  • 599.00 SEK

Magic Mushroom Gummies från TRĒ House för tårtdekoration. Dessa gummies är gjorda med naturliga ingredienser infuserat med en blandning av adaptogena och nootro

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Magic Mushroom Gummies från TRĒ House för tårtdekoration. Dessa gummies är gjorda med naturliga ingredienser infuserat med en blandning av adaptogena och nootropika svampar och tryptaminer.

Sort: Strawberry Dream
Antal: 15 st/pack
Ingredienser: Tapiokasirap, rörsocker, pektin, natriumcitrat, distillerat vatten, naturliga smaker, TRĒ Houses svampblandning, naturliga färgmedel, citronsyralösning
Vikt: 60 g
Fri från psilocybin
Vegan & GMO-fri
Tillverkade i USA


Vänligen notera: Denna produkt är INTE ett livsmedel utan är endast ansett för tårtdekorering eller som samlarföremål. Ska inte förtäras eller hanteras av personer under 18 år.


Strawberry Dream Magiska Svampgummies

TRĒ House har tagit den vanliga gummy-upplevelsen och vänt den upp och ner. Det här är inte dina vanliga sockersöta godbitar. Nej, deras Blue Raspberry Magiska Svampgummy är något helt annat – en underbar blandning av lekfullhet, nyans och en nypa magi.

Funktioner:
Egendesignad Svampblandning: Skapade av deras galna vetenskapsmän innehåller dessa gummy en speciell blandning av svampar. Men frukta ej, dessa är inte av den psykedeliska sorten. Istället har dom kombinerat nootropics och adaptogener för att skapa en unik formel.

Naturliga Ingredienser: Gjorda av kvalitet, deras gummies är tillverkade av naturliga ingredienser. Inga konstgjorda färger eller smaker här – bara ren blå hallongodhet.

Sinnesförändrande Roligheter: Varje gummy har sin egen påverkningsnivå:

1-3 gummies: “Cake at the office.”
4-6 gummies: “Cake at the park.”
7+ gummies: “Den där tårtan berättade precis de tre sista siffrorna i Pi för mig.”