• Alla produkter lagerförs i Sverige
Fri frakt över 499:- / Kundtjänst 24/7 / Leveranser till hela Sverige

HHC-O/THC-P

Som officiell återförsäljare för HEROs' sortiment i Sverige kan vi alltid garantera billiga elcigaretter och vapes utav högsta kvalité samt med en otrolig smakbild. Alla våra produkter är godkända och lagliga för den europeiska marknaden. Våra E-cigaretter och Vapes går igenom hårda säkerhetskontroller för att vi ska kunna garantera en produkt som vi kan stå bakom. E-cigaretter och Vapes med nikotin finns i sex otroliga smaker som alla har sin egen karaktär. Storsäljarna är e-cigaretter och vapes med HHC-O och 100% äkta cannabis extract som är helt laglig, inget THC, HHC eller CBD. HERO har snabbt blivit ett av dem ledande märkena på den svenska vape marknaden. Vi har 6st fantastiska smaker i HERO serien med e-cigaretter med HHC-O, varje smak har sin egen karaktär och levererar en premium känsla man inte får missa.

Vad är HHC-O och vad är dess effekter?

HHC-O, eller Hexahydrocannabinol-O, är en relativt nyupptäckt cannabinoid som har fått uppmärksamhet på grund av sina potentiella effekter. Denna cannabinoid finns naturligt i vissa sorter av cannabis, men den kan också framställas i laboratorier genom att modifiera lagligt härledd CBD. Upptäckten av HHC-O gjordes av italienska forskare av misstag år 2019, när de analyserade en specifik cannabisstam.

Vad är HHC-O?

HHC-O är en naturlig förening som liknar andra cannabinoider, och den fungerar som en analog till THC (Tetrahydrocannabinol). Vetenskapligt känd som Hexahydrocannabinol-O, är denna cannabinoid känt för att vara betydligt mer potent än Delta 9 THC, den mest kända och studerade cannabinoiden i cannabisväxten.

HHC-O har en imponerande förmåga att kraftigt interagera med CB1-receptorer i kroppen, vilket ger användarna möjlighet att uppleva intensiva och euforiska höjningar. Denna nyupptäckta cannabinoid erbjuder användare en möjlighet att uppleva potenta effekter på ett lagligt sätt.

Vad är skillnaden mellan THC och HHC-O? HHC-O och THC är nästan identiska föreningar med små skillnader i deras kemiska struktur. Den primära skillnaden ligger i längden på deras alkylsidokedjor; medan THC har en fem-kolatomskedja, har HHC-O en sju-kolatomskedja.

Denna strukturella variation påverkar och formar egenskaperna hos HHC-O, vilket gör det biologiskt mer aktivt. Den längre sidokedjan hos HHC-O gör det möjligt att ha högre bindningsaktivitet vid CB1-receptorer jämfört med THC.

Som en följd av detta har HHC-O blivit mer potent än THC. Med andra ord kan användare uppleva kraftiga psykoaktiva effekter som leder till intensiv och euforisk rusning med mycket mindre mängd HHC-O än vad som krävs för THC.

Båda föreningarna är i grunden desamma, men deras nivå av potens skiljer sig åt. Medan den vanliga THC-dosen är 10 mg, behöver användare inte ens ta en hel milligram HHC-O för att uppleva en liknande effekt. En dos så liten som 0,3 mg HHC-O kan räcka för att uppleva dess potenta effekter.

På grund av HHC-O:s extremt höga potens är det troligt att det kan ge upphov till fler biverkningar än konventionell THC.

Är HHC-O lagligt i Sverige?

HHC-O är för närvarande lagligt i Sverige. Det är intressant att notera att HHC-O är mer potent än THC, men det är ändå lagligt, medan Delta 9 THC är olagligt. Denna juridiska otydlighet ger användare möjlighet att uppleva liknande effekter och fördelar som THC utan att bryta mot några lagar.

HHC-O (Hexahydrocannabinol-O) möjliggör för användare att uppleva högpotenta effekter på ett lagligt sätt genom att inkludera denna potenta cannabinoid i sin dagliga välmåenderutin.

Vad är THC-P och vad är dess effekter?

THC-P är en nyligen upptäckt cannabinoid som finns i mycket låga nivåer i vissa stammar av marijuana, och kan produceras i ett laboratorium genom att ändra lagligt hampaderiverat CBD. Den upptäcktes av misstag av italienska forskare 2019 under analys av en specifik marijuanastam.

Läs mer THCP effekter här

Vad är THCP?

THCP, en naturlig förening som finns i sorter av cannabis, är en analog till THC. Vetenskapligt känd som (-)-Trans-Δ9-tetrahydrocannabiphorol, är denna cannabinoid mycket mer potent än Delta 9 THC.

Förmågan hos THC-P att kraftfullt interagera med CB1-receptorer gör att användare kan uppleva en intensiv och berusande euforisk höjning. Denna nyligen upptäckta cannabinoid är lämplig för användare som vill njuta av potenta effekter lagligt.

THCP:s tendens att binda till CB1-receptorer är 33 gånger starkare än THC och ansvarar för de potenta psykoaktiva effekterna av denna cannabinoid.

Vad är skillnaden mellan THC och THCP?

THC och THCP är nästan identiska föreningar och har bara mindre skillnader i deras struktur. Längden på alkylsidkedjan skiljer mellan de två cannabinoiderna; THC har en fem-karbonatomskedja medan THC-P har en sju-karbonatomskedja.

Denna strukturella skillnad påverkar och formar egenskaperna hos THC-P, vilket gör det biologiskt mer aktivt. Den längre sidan av THC-P gör att det kan ha 30 gånger högre bindningsaktivitet vid CB1-receptorer.

Som ett resultat har THCP blivit 30 gånger mer potent än THC. Med andra ord kan användarna uppleva starka psykoaktiva effekter som leder till intensiv och berusande eufori.

Båda föreningarna är i grunden samma men skiljer sig i nivån av potenta effekter. Den vanliga dosen THC är 10 mg, men du behöver inte ens ta en hel milligram av THC-P för att känna en liknande upplevelse. Att ta bara 0,3gm av THCP räcker för att uppleva dess potenta effekter.

På grund av den extraordinära höga potensen hos THCP, är det troligt att det producerar fler biverkningar än konventionell THC.

Är THCP lagligt i Sverige?

THC-P är helt lagligt i Sverige. Det är intressant att notera att THC-P är 33 gånger mer potent än THC, men det är lagligt, medan Delta 9 THC är olagligt. Denna tvetydighet i lagen tillåter användare att uppleva effekter och fördelar liknande THC utan att bryta mot någon lag.

THC-P (Tetrahydrocannabiphorol) tillåter användare att uppleva högt potenta effekter lagligt genom att införliva denna potenta cannabinoid i deras dagliga wellness-rutin.

Taggar

GreatWhip, FastGas, Dikväveoxid, Nitrous Oxide, Lagligt, Sverige, 2023, HHC-O, THC-P, PartyBolaget, Party, Bolaget, Kvalité lustgas, laglig lustgas, lustgas utkörning, lustgas göteborg, lustgas sverige, Miami, CreamWhip, Rozay Ripple, HHC-O lagligt, HHC-O utkörning, THC-P lagligt, godis, gummibjörnar, cartdige, HHC-O penna, THC-P penna, laglig penna, 100% cannabis. THC. Billigt. Köpa HHC-O.