Fastgas

Fastgas är en av Europas ledande tillverkare av premium lustgas. Vi är stolta över att vara en del av detta partnerskap och leverera produkter av högsta kvalitet till våra kunder. Fastgas har en oöverträffad hängivenhet till kvalitet på N2O-marknaden och strävar alltid efter att uppfylla och överträffa internationella standarder för säkerhet och tillförlitlighet. En av Fastgas unika egenskaper är deras erbjudande om ren lustgas med livsmedelsgodkänd lustgas i varje cylinder. Denna höga standard för livsmedelssäkerhet och kvalitet garanterar att varje användning av lustgas från Fastgas är säker och pålitlig. Gräddladdarna gör också användningen bekväm och lättillgänglig, vilket är avgörande för många av våra kunders evenemang och projekt.
Vårt sortiment inkluderar en mängd olika Fastgas Lustgascylindrar, såsom den populära Fastgas Lustgas 670g, Fastgas Lustgas 2kg och den uppfriskande Fastgas 640g Jordgubb.


Vad är lustgas?

Lustgas, även känt som kvävemonoxid eller dikväveoxid, är en kemisk förening med formeln N2O. Det är en färglös, icke-brännbar gas med en lätt sötaktig lukt och smak. Lustgas används i olika sammanhang, inklusive medicin som ett bedövningsmedel och som en drivgas i vissa former av motorer, såsom raketer och tryckluftsverktyg, lustgas används även i livsmedelsinstruin för exempel bakverk eller drinkar.


Vad är Fastgas lustgas?

Fastgas är en leverantör av lustgas som specialiserar sig på att tillhandahålla högkvalitativ lustgas av livsmedelsklass, med beteckningen E942. Lustgas av livsmedelsklass används ibland för att driva vispgrädde i livsmedelsindustrin, särskilt inom bakning och konditorivaror.

Fastgas levererar sannolikt sin lustgas i tryckbehållare, vanligtvis cylindrar, för användning i olika sammanhang. Deras premiumprodukt är sannolikt renad och testad för att säkerställa att den uppfyller höga kvalitetsstandarder och är lämplig för användning i livsmedelsapplikationer där renhet och kvalité är avgörande.


Vilka lustgas produkter har Fastgas?

Fastgas erbjuder ett brett utbud av lustgasprodukter för olika ändamål inom livsmedelsindustrin man har allt från 670G cylindrar till 2kg i sitt utbud och även lustgas med jordgubbssmak som är en stor favorit vid bakning.


Är lustgas olagligt?

Nej lustgas är inte olagligt i Sverige och det är helt lagligt att sälja och köpa lustgas.
Det pågår en utredning hos regeringen där man har lyft att säkerställa så att unga inte tar skada av lustgas, utredningen pågår men inget besked har lämnats ännu med eventuella åtgärder.

Partybolaget

Upptäck Partybolagets stora utbud bland cannabinoider och lustgas produkter, vi är marknadsledande i Sverige. Hos oss hittar du alltid ett brett och utvecklat sortiment utav THCH, THCJD, THCB och CBD cannabinoider med allt från vapes, godis, cartridge, snus, oljor och populära buds. Vi har alltså något som passar alla typer vare sig du vill slappna av eller öka ditt tempo i vardagen. Vi har även ett utvalt sortiment utav premium lustgas (dikväveoxid) från Fastgas, en av världens största leverantörer utav livsmedelsklassad lustgas.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Partybolaget