• FRI FRAKT - Alla produkter skickas inom Sverige
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Snabba leveranser & säker betalning

Den nya cannabinoiden THCH

|5/01, 2024

Dagen vi har väntat på är här! Vi kan äntligen avslöja den senaste cannabinoiden efter THCP och HHCO, och den går under namnet THCH. THCH är en ny cannabinoid som redan har gjort sitt intåg på den amerikanska marknaden och nu gör sig redo att etablera sig på den svenska marknaden.

Här är en kort förklaring om THCH, och vi kommer att uppdatera er med mer information senare, men nu har ni åtminstone en inblick! Först och främst är det fullständiga namnet för THCH Tetrahydrocannabihexol (Δ9-THCH, Δ9-Parahexyl, n-Hexyl-Δ9-THC). THC-H isolerades först av en grupp italienska forskare år 2020. Det är en kraftfull psykoaktiv cannabinoid och en hexylhomolog av delta 9 THC. Upptäckten gjordes av samma forskare som identifierade THCP (i samma cannabisstam). Båda dessa föreningar är ovanliga, men de verkar ha kraftfulla berusande effekter.

När det gäller dess naturliga förekomst i cannabis är THC-H extremt begränsat. Det är ännu mer sällsynt än andra spårcannabinoider som HHC eller delta 10 THC. Naturligt THC-H har endast hittats i FM2-cannabisstammen, en sort som huvudsakligen finns i Italien. Små mängder THC-H kan möjligen finnas i andra sorter, men forskningen har ännu inte bekräftat eller motbevisat detta.

Det är tydligt att ingen enda italiensk cannabisstam är en hållbar källa för THC-H för kommersiell produktion i Sverige eller Europa. Istället måste cannabinoiden kemiskt omvandlas från lagligt CBD, samma process som används för att skapa delta 8 och andra föreningar som härstammar från hampa. Genom att omvandla THC-H från lagligt och överflödigt CBD blir den nya cannabinoiden också kostnadseffektiv för tillverkare.

Hos oss på Partybolaget kommer du kunna handla THCH Vape, THCH Gummies och THCH Oljor inom kort!

THCH, en ny medlem i cannabinoidfamiljen och nära släkt med THC (tetrahydrocannabinol), gjorde sig känt inom forskarvärlden 2019. Denna cannabinoid har snabbt blivit känd för sin potentia, och forskning antyder att den kan erbjuda flera hälsofördelar såsom smärtlindring, inflammationssänkning och förbättrad sömnkvalitet.

Unik Kemisk Struktur och Styrka

THCH är en hexylhomolog av Delta 9 THC, vilket innebär att molekylerna är identiska men arrangerade på ett unikt sätt för att ge distinkta egenskaper. Med en kemisk struktur som är näst längst bland kända cannabinoider och uppskattas vara 10 till 20 gånger mer potent än delta-9 THC, erbjuder THCH en kraftfull och unik upplevelse för användarna.

Partybolaget: Din Pålitliga Källa för THCH-Produkter

Hos Partybolaget strävar vi efter att erbjuda marknadens bästa THCH-produkter. Oavsett om du är ny på THCH eller en erfaren användare kan du lita på oss som din pålitliga leverantör av säkra och högkvalitativa produkter. Utforska vår kollektion av THCH-produkter idag och upplev skillnaden.

Blir du hög av THCH?

THCH är faktiskt den näst mest berusande cannabinoiden vi känner till, och dess potens överträffar till och med delta 9 THC. Användare kan förvänta sig en extremt stark rus med euforiska och avslappnande känslor. Det är viktigt att använda THCH med försiktighet på grund av dess potentia, som överstiger Delta 8 och Delta 10.

Tillverkningsprocessen bakom THCH

THCH isolerades först från cannabisväxten år 2020 av italienska forskare som även upptäckte THCP. Denna potenta cannabinoid, även om den finns i små koncentrationer naturligt i hampaplantan, kan också produceras syntetiskt. Vår kollektion av THCH-produkter på Partybolaget är resultatet av noga kontrollerad och säker tillverkningsprocess.

THCH Effekter & Fördelar

Även om fullständig forskning pågår, visar tidiga rapporter att THCH kan erbjuda humörhöjning, smärtlindring och avslappning. Enligt tester på möss visade THCH positiva farmakologiska effekter för smärtlindring och smärthantering, vilket öppnar upp möjligheter för dess användning hos människor.

Partybolaget: Utforska Våra THCH-Produkter

Utforska Partybolagets sortiment av THCH-produkter, inklusive THCH Vape och THCH Gummies. Våra produkter är noga utvalda för att säkerställa hög kvalitet och säkerhet. Vi strävar efter att erbjuda dig en förstklassig upplevelse med THCH. Besök oss idag och upplev de potenta effekterna av denna spännande cannabinoid!