Kosttillskott

Vår populära kategori "Crazy X" erbjuder en rad spännande och unika produkter som utmärker sig på både den svenska och europeiska marknaden. I de flesta fall har vi exklusiv rättighet att officiellt sälja dessa produkter via Partybolaget. Vi samarbetar endast direkt med leverantörer och tillverkare för att garantera en utmärkt produktkvalitet och kundupplevelse. Bland vårt sortiment hittar du exempelvis "Magic Mushroom", som lyfter dina fester till nya höjder och är ett utmärkt alternativ till olagliga svampar. Vi erbjuder även våra populära "Happy Caps" i flera varianter. Dessutom finns ett brett utbud av produkter som innehåller THCH, THCJD och THCB, såsom godis, hasch och buds.

Alla våra produkter är helt lagliga att använda och du kan hittar mer information här.


Vad är Magic Mushroom?

Magic mushroom refererar till psykedeliska svampar som innehåller psilocybin, ett ämne som kan orsaka hallucinationer och förändrade medvetandetillstånd. Dessa svampar har använts både i medicinska och spirituella sammanhang i flera kulturer över hela världen. Effekterna av psilocybin kan inkludera visuella och auditiva hallucinationer, intensifierade känslor, förändrat tidsuppfattning och djupare självinsikt.

Våra Magic Mushroom är helt lagliga att använda och inneha så dem är en utmärkt ersättare till dem olagliga svamparna.

Vad är Happy Caps xLSD?

Happy Caps är en innovativ serie av naturliga örtbaserade kosttillskott designade för att erbjuda ett brett spektrum av effekter, från uppiggande och euforiska till trippande och stämningshöjande upplevelser. Oavsett om du söker energi för att dansa hela natten eller behöver en extra boost efter en stressig dag, har Happy Caps-formlerna något för varje tillfälle. Varje förpackning innehåller fyra kapslar, vilket räcker för minst två doser.
Happy Caps är ett nytt tillskott för den svenska marknaden där vi på Partybolaget är officiell återförsäljare för varumärket.

Vad är skillnaden på THCH, THCJD och THCB?

THCH, THCJD och THCB är olika cannabinoider som finns i cannabisplantan, och var och en har unika egenskaper och potentiella effekter. De är mindre kända jämfört med de mer berömda cannabinoiderna THC (tetrahydrocannabinol) och CBD (cannabidiol), men intresset för dessa föreningar växer allt eftersom forskningen kring cannabis fortsätter att utvecklas. Här är en kortfattad översikt av dessa tre cannabinoider:

THCH (Tetrahydrocannabihexol):

  • THCH är en naturligt förekommande cannabinoid som är strukturellt lik tetrahydrocannabinol (THC), men med en längre kolkedja.
  • THCH tros vara mer potent än THC, även om den förekommer i mycket mindre mängder i cannabisplantan.
  • På grund av sin potens kan THCH ha starka psykoaktiva effekter, vilket innebär att den kan påverka sinnesstämningen och perceptionen mer intensivt än THC.

THCJD (Tetrahydrocannabioctyl):

  • THCJD är en annan cannabinoid som är liknande THC men även den med en längre kolkedja än vanlig THC.
  • Liksom THCH, antas THCJD ha starkare effekter än THC, men den är mindre utforskad jämfört med andra cannabinoider.
  • Information och forskning om THCJD är begränsad, så dess fullständiga profil och effekter är ännu inte väl förstådda.

THCB (Tetrahydrocannabutol):

  • THCB är en mindre vanlig cannabinoid med en kemisk struktur som liknar THC.
  • Preliminära studier antyder att THCB kan ha psykoaktiva effekter, men dessa är troligen mildare än både THCH och THCJD.
  • THCB kan också ha andra effekter som inte är lika framträdande eller väl studerade jämfört med mer välkända cannabinoider.

Hur vet jag om substanserna är lagliga?

Vi är väl medvetna om att det kan vara svårt att hitta nödvändig information från regeringen och myndigheter vi har därför satt ihop vår egna översyn över alla aktiva substanser där du enkelt kan se om den är laglig, olaglig eller förekommer i en utredning hos myndigheten. Du hittar den här!

Partybolaget

Upptäck Partybolagets stora utbud bland cannabinoider och lustgas produkter, vi är marknadsledande i Sverige. Hos oss hittar du alltid ett brett och utvecklat sortiment utav THCH, THCJD, THCB och CBD cannabinoider med allt från vapes, godis, cartridge, snus, oljor och populära buds. Vi har alltså något som passar alla typer vare sig du vill slappna av eller öka ditt tempo i vardagen. Vi har även ett utvalt sortiment utav premium lustgas (dikväveoxid) från Fastgas, en av världens största leverantörer utav livsmedelsklassad lustgas.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Partybolaget