Förbättrad Fastgas cylinder!

8/03, 2023

Efter månader av arbete är det äntligen dags, vi har uppgraderat våra FastGas patroner till en total kapacitet på 640 gram lustgas! Tillsammans med den extra kapaciteten kommer priset på våra lustgasflaskor att förbli detsamma, vilket är något som vi är väldigt glada att dela med oss av till alla och vi tror att detta kommer att öka kundupplevelsen ännu mer än den fantastiska service du redan är van vid från varumärket FastGas.

Ökningen av lustgas

De gamla cylindrarna som vi alla var bekanta med hade en total lustgaskapacitet på 615 gram, efter mycket forskning och utveckling har vi äntligen hittat ett sätt att göra den perfekta 640 grams lustgas patroner utan att kompromissa med kvaliteten på FastGas patroner som alla är bekanta med.

Priset på FastGas lustgas patroner framöver

Även om den totala kapaciteten hos lustgasflaskorna har ökat med ytterligare 25 gram kommer priset på flaskorna att förbli detsamma. Vi är mycket nöjda med att vi nu kan erbjuda ännu mer kapacitet utan att öka priset på våra produkter, vilket gör upplevelsen för alla våra kunder ännu bättre än vad du är van vid från FastGas.

En översikt över lustgas patroner

Den nya lustgas patroner på 640 gram består av lustgas av europeiskt ursprung, har en renhetsgrad på 99,7 % och är klassad som E942 livsmedelsklass, vilket gör den helt säker för konsumtion.

Tillsammans med det ovan nämnda är flaskan nu större än de traditionella 615 grams cylindrarna för att rymma de ytterligare 25 gram lustgas som läggs till i de nya cylindrarna.

När kommer ni att börja leverera de nya flaskorna?

Alla beställningar som görs på vår webbshop framöver kommer att skickas med de förbättrade flaskorna med 640 grams kapacitet. Med andra ord skickar vi alltså redan de nya cylindrarna.

Vad händer med beställningar från distributörer (grossist)?

Grossistköp, precis som konsumentbeställningar (webshop), kommer också att fyllas med de nya 640 grams-cylindrarna framöver. Om du har några frågor om dina beställningar, tveka inte att ta kontakt med din säljare för mer information.

Partybolaget

Upptäck Partybolagets stora utbud bland cannabinoider och lustgas produkter, vi är marknadsledande i Sverige. Hos oss hittar du alltid ett brett och utvecklat sortiment utav THCH, THCJD, THCB och CBD cannabinoider med allt från vapes, godis, cartridge, snus, oljor och populära buds. Vi har alltså något som passar alla typer vare sig du vill slappna av eller öka ditt tempo i vardagen. Vi har även ett utvalt sortiment utav premium lustgas (dikväveoxid) från Fastgas, en av världens största leverantörer utav livsmedelsklassad lustgas.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Partybolaget