• Störst på THCH, THCB, THCJD och Lustgas
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 500:- | Handla tryggt med Klarna

THCH Vape El Gringo 9% 0,5ml

  • 349.00 SEK
  • 279.20 SEK

THCH Vape El GringoDu kan välja mellan 6st olika smaker THCH Vape från El Gringo med hela 9% THCH.THCH Vape El Gringo 9% THCHHögkvalitativ THCH: Varje kapsel är


I lager.
Dela

THCH Vape El Gringo

Du kan välja mellan 6st olika smaker THCH Vape från El Gringo med hela 9% THCH.

THCH Vape El Gringo 9% THCH
Högkvalitativ THCH: Varje kapsel är noggrant framställd med 9% ren THCH för att ge dig en stark och konsekvent upplevelse.
0,5ml Kapacitet: Varje kapsel innehåller en generös mängd THCH som ger dig flera användningar och möjlighet att dosera enligt dina behov.
Mångsidiga Smaker: Våra THCHVapes kommer i en mängd olika smaker, inklusive fruktig, söt, och klassiska varianter som tillfredsställer din smakpalett och ger en angenäm arom.
Enkel Användning: Dessa vapes är enkla att använda och kräver ingen förberedelse. Bara ta en kapsel, anslut den till din vapepenna och njut av omedelbar avkoppling.
Diskret och Praktisk: Våra vapes är lätta att bära med sig och ger en diskret rökfri upplevelse, perfekt för dem som vill njuta av THCH utan att dra uppmärksamhet till sig.
Testade och Godkända: Våra produkter är noggrant testade för kvalitet och renhet, vilket garanterar en säker och pålitlig upplevelse för våra kunder.

Vänligen notera: Denna produkt bör ej rökas, förtäras eller hanteras av person under 18 år.
Produkten rekommenderas inte för icke rökare och ska inte användas av gravida eller ammande
Vi uppmanar varken konsumtion eller inhalering av denna produkt.
Vi som hemsida och ägandebolag friskriver oss från hur du som kund använder våra produkter, vi säljer alla våra produkter i samlings- och prydnadssyfte. Vid köp från oss accepterar du detta.


THCH Vape El Gringo 9% 1ml

549.00 SEK 439.20 SEK

THCJD Vape El Gringo 8% 1ml

549.00 SEK 439.20 SEK

THCH Godis El Gringo 13mg

349.00 SEK 279.20 SEK