• FRI FRAKT - Alla produkter skickas inom Sverige
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Snabba leveranser & säker betalning

THCH Vape HERO 9% 1ml

  • 699.00 SEK
  • 679.00 SEK

THCH Vape HERODu kan välja mellan 4st olika smaker THCH Vape från HERO med hela 9% THCH.THCH Vape HERO 9% THCHHögkvalitativ THCH: Varje kapsel är noggrant framsI lager.
Dela

THCH Vape HERO

Du kan välja mellan 4st olika smaker THCH Vape från HERO med hela 9% THCH.

THCH Vape HERO 9% THCH
Högkvalitativ THCH: Varje kapsel är noggrant framställd med 9% ren THCH för att ge dig en stark och konsekvent upplevelse.
1ml Kapacitet: Varje kapsel innehåller en generös mängd THCH som ger dig flera användningar och möjlighet att dosera enligt dina behov.
Mångsidiga Smaker: Våra THCH Vapes kommer i en mängd olika smaker, inklusive fruktig, söt, och klassiska varianter som tillfredsställer din smakpalett och ger en angenäm arom.
Enkel Användning: Dessa vapes är enkla att använda och kräver ingen förberedelse. Bara ta en kapsel, anslut den till din vapepenna och njut av omedelbar avkoppling.
Diskret och Praktisk: Våra vapes är lätta att bära med sig och ger en diskret rökfri upplevelse, perfekt för dem som vill njuta av THCH utan att dra uppmärksamhet till sig.
Testade och Godkända: Våra produkter är noggrant testade för kvalitet och renhet, vilket garanterar en säker och pålitlig upplevelse för våra kunder.

Vänligen notera: Denna produkt bör ej rökas, förtäras eller hanteras av person under 18 år.
Produkten rekommenderas inte för icke rökare och ska inte användas av gravida eller ammande
Vi uppmanar varken konsumtion eller inhalering av denna produkt.
Vi som hemsida och ägandebolag friskriver oss från hur du som kund använder våra produkter, vi säljer alla våra produkter i samlings- och prydnadssyfte. Vid köp från oss accepterar du detta.


THCH Godis El Gringo 13mg

399.00 SEK 319.20 SEK

THCJD Vape HERO 8% 1ml

699.00 SEK 679.00 SEK

Hero Cartridge 9% THCH - 1ml

449.00 SEK 359.20 SEK