Fastgas Lustgas 2kg


 


Fastgas 2kg Lustgas Cylinder

Vår lättanvända engångscylinder med lustgas är det optimala verktyget för att skapa den perfekta vispgrädden eller det lenaste skummet till dina drycker.
Cylindern har en imponerande kapacitet på 2000 gram, vilket gör den till ett pålitligt val för både hushålls- och professionell användning.

Lustgasen är av högkvalitativt europeiskt ursprung med en renhetsgrad på imponerande 99 % och är klassificerad som E942 för livsmedel, vilket garanterar säkerhet vid konsumtion. För att säkerställa exakt dosering kan cylindern enkelt kombineras med en tryckregulator.

FastGas, som är en av de främsta tillverkarna av premium lustgas i Europa, erkänner vikten av kvalitet på N2O-marknaden. Gaskungen går i spetsen för att säkerställa hög kvalitet på sina produkter för att möta kundernas behov i enlighet med internationella standarder. Att undvika risken med lågkvalitativ dikväveoxid är av yttersta vikt, och därför uppfyller man strikta krav fastställda av Europeiska unionen för användning och transport av lustgas. Kunder kan lita på att produkterna lever upp till högsta säkerhets- och kvalitetsstandarder.


  • Cylindern är gjord av högkvalitativt rostfritt stål
  • Lustgasen inuti är raffinerad E942 och livsmedelskvalitet
  • Tanken är helt engångs- och miljövänlig när all gas har släppts ut
  • Gratis munstycke med ditt köp
  • Följer alla europeiska regler och förordningar
  • En 2000g tub innehåller över 250+ vanliga lustgas patroner.

Inandning av gasen ska inte göras produkten är avsedd för livsmedel och är inte godkänd för medicinskt bruk.

E942 Nitrous oxide Food grade used in cocktails, culinary dishes and cakes. NOT FOR MEDICAL USE!Recensera produkt

Relaterade produkter

Partybolaget

Upptäck Partybolagets stora utbud bland cannabinoider och lustgas produkter, vi är marknadsledande i Sverige. Hos oss hittar du alltid ett brett och utvecklat sortiment utav THCH, THCJD, THCB och CBD cannabinoider med allt från vapes, godis, cartridge, snus, oljor och populära buds. Vi har alltså något som passar alla typer vare sig du vill slappna av eller öka ditt tempo i vardagen. Vi har även ett utvalt sortiment utav premium lustgas (dikväveoxid) från Fastgas, en av världens största leverantörer utav livsmedelsklassad lustgas.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Partybolaget