THCB Buds 20% - LeafNjoy


 


THCB Buds från LeafNjoy innehållandes 5 gram Buds per förpackning i deras senaste utgåva!

Budsen innehåller 20% THCB

Sorter

  • Cosmic Kush - Indica
  • Rocket Fuel - Sativa  

Så bra att du knappt kan tro att det är lagligt! LeafNjoy premium Kalifornia buds odlas skickligt i våra toppmoderna inomhusväxthus. Det perfekta klimatet och terroiren ger liv i växterna med en kvalité och styrka som inte har någon motsvarighet på den europeiska marknaden. När de är mogna så infusas våra knoppar direkt med vår egen blandning, som kombinerar farmaceutisk-gradig THCB och ett brett utbud av mindre cannabinoider för att ge dig rusen du drömmer om. 

0% HHC, 0%-0.3% THC.

Varför Välja LeafNjoy THC-B Buds?

  1. Kvalitetssäkrade Produkter: Vi är stolta över att erbjuda LeafNjoy's högkvalitativa THC-B buds som är noggrant skördade och utvalda för att säkerställa renhet och effektivitet.

  2. Säkerhet och Sekretess: Vi värdesätter din säkerhet och sekretess. Alla våra produkter skickas diskret och i överensstämmelse med gällande lagar och regler.

  3. Expertis: Vår personal har en djup förståelse för cannabisprodukter och hjälper gärna till att svara på dina frågor och ge rekommendationer.

OBS! Denna produkt är industrihampa som inte bör rökas eller brukas i berusningssyfte!

Vänligen notera: Denna produkt bör ej rökas, förtäras eller hanteras av person under 18 år.
Produkten rekommenderas inte för icke rökare och ska inte användas av gravida eller ammande
Vi uppmanar varken konsumtion eller inhalering av denna produkt.
Vi som hemsida och ägandebolag friskriver oss från hur du som kund använder våra produkter, vi säljer alla våra produkter i samlings- och prydnadssyfte. Vid köp från oss accepterar du detta.Recensera produkt

Relaterade produkter

Partybolaget

Upptäck Partybolagets stora utbud bland cannabinoider och lustgas produkter, vi är marknadsledande i Sverige. Hos oss hittar du alltid ett brett och utvecklat sortiment utav THCH, THCJD, THCB och CBD cannabinoider med allt från vapes, godis, cartridge, snus, oljor och populära buds. Vi har alltså något som passar alla typer vare sig du vill slappna av eller öka ditt tempo i vardagen. Vi har även ett utvalt sortiment utav premium lustgas (dikväveoxid) från Fastgas, en av världens största leverantörer utav livsmedelsklassad lustgas.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Partybolaget