THCB Vape Hero 2ml


Produkten är tyvärr slut i lager.

 


THCB Vapes (1ml, 10% THC-P) - Diverse Smaker

Beskrivning:

Upptäck en revolutionerande upplevelse med HERO's THCB Vapes, perfekta för alla som söker en unik och spännande alternativ till traditionella cannabisprodukter. Våra 1 ml kapslar innehåller en kraftfull dos av 10% THCB (Tetrahydrocannabinolpropyl) och finns i en rad läckra smaker som kommer att föra dig på en resa av ren njutning.

Produktegenskaper:

Högkvalitativ THCB: Varje kapsel är noggrant framställd med 10% ren THCB för att ge dig en stark och konsekvent upplevelse.

1ml Kapacitet: Varje kapsel innehåller en generös mängd THCB som ger dig flera användningar och möjlighet att dosera enligt dina behov.

Mångsidiga Smaker: Våra THCB Vapes kommer i en mängd olika smaker, inklusive fruktig, söt, och klassiska varianter som tillfredsställer din smakpalett och ger en angenäm arom.

Enkel Användning: Dessa vapes är enkla att använda och kräver ingen förberedelse. Bara ta en kapsel, anslut den till din vapepenna och njut av omedelbar avkoppling.

Diskret och Praktisk: Våra vapes är lätta att bära med sig och ger en diskret rökfri upplevelse, perfekt för dem som vill njuta av THCB utan att dra uppmärksamhet till sig.

Testade och Godkända: Våra produkter är noggrant testade för kvalitet och renhet, vilket garanterar en säker och pålitlig upplevelse för våra kunder.

Användningsråd:

För bästa resultat, börja med en liten dos och öka gradvis efter behov. Var medveten om din toleransnivå och rådgör med en läkare om du är nybörjare eller har några hälsoproblem.

Observera: Respektera gällande lagar och förordningar i din region när du använder dessa produkter.

Utforska en ny värld av avkoppling och njutning med våra THCB Vapes. Välj din favoritsmak och beställ idag för en bekväm och spännande upplevelse direkt till din dörr!

Vänligen notera: Denna produkt bör ej rökas, förtäras eller hanteras av personer under 18 år. Produkten rekommenderas inte för icke rökare och ska inte användas av gravida eller ammande. Vi uppmanar varken konsumtion eller inhalering av denna produkt. Vi som hemsida och ägandebolag friskriver oss från hur du som kund använder våra produkter, vi säljer alla våra produkter i samlings- och prydnadssyfte. Vid köp från oss accepterar du detta.Recensera produkt

Relaterade produkter

Partybolaget

Upptäck Partybolagets stora utbud bland cannabinoider och lustgas produkter, vi är marknadsledande i Sverige. Hos oss hittar du alltid ett brett och utvecklat sortiment utav THCH, THCJD, THCB och CBD cannabinoider med allt från vapes, godis, cartridge, snus, oljor och populära buds. Vi har alltså något som passar alla typer vare sig du vill slappna av eller öka ditt tempo i vardagen. Vi har även ett utvalt sortiment utav premium lustgas (dikväveoxid) från Fastgas, en av världens största leverantörer utav livsmedelsklassad lustgas.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Partybolaget