• THCP, HHCO och CBD skickas från Sverige!
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Snabba leveranser & säker betalning

OCB Rullpapper 32p (med filter)

  • 29.00 SEK
  • 20.00 SEK

För alla dina rullningsbehovOCB Rullpapper är det ultimata valet för dem som älskar att rulla sina egna cigaretter eller andra rökvaror. Med över ett sekel av e


I lager.
Dela

För alla dina rullningsbehov

OCB Rullpapper är det ultimata valet för dem som älskar att rulla sina egna cigaretter eller andra rökvaror. Med över ett sekel av expertis inom tillverkning av rullpapper, har OCB blivit ett namn synonymt med kvalitet och pålitlighet.

Egenskaper och fördelar:

  1. Exceptionell kvalitet: OCB Rullpapper tillverkas med noggrant utvalda material för att säkerställa högsta kvalitet. Detta garanterar en jämn och ren rökningsupplevelse varje gång.

  2. Långsam och jämn förbränning: Papprets speciella sammansättning och struktur gör att det brinner långsamt och jämnt, vilket ger dig en smidig och kontrollerad rökning.

  3. Naturligt och miljövänligt: OCB tar miljön på allvar och tillverkar sina rullpapper med respekt för naturen. Pappret är tillverkat av naturliga fibrer och är biologiskt nedbrytbart.

  4. Lätt att rulla: OCB Rullpapper är känt för sin enkla användning. De är noggrant utformade för att vara lätta att rulla och passar perfekt för nybörjare och erfarna rullare.

  5.  Bättre för hälsan: OCB Rullpapper är designade för att minimera riskerna med rökning genom att minimera tillsatser och kemikalier i papperet.

Användning:

Användningen av OCB Rullpapper är enkel och kräver inga avancerade färdigheter. Bara välj rätt storlek och tjocklek för ditt ändamål, fyll med ditt favorit-rökningsmaterial och rulla upp din perfekta cigarett eller joint.

Förpackning:

OCB Rullpapper levereras i praktiska förpackningar som är lätta att förvara och håller dina papper fräscha och skyddade från fukt.

Om du söker efter rullpapper som kombinerar överlägsen kvalitet, hållbarhet och miljömedvetenhet, så är OCB Rullpapper det självklara valet. Ta din rökningserfarenhet till nästa nivå med OCB och njut av varje drag med självförtroende.

Klicka nu för att lägga till OCB Rullpapper i din kundvagn och upplev skillnaden själv!