Hero Cartridge 8% THCJD 1ml


Produkten är tyvärr slut i lager.

 


HERO Live Resin 1 ml 510 Cartridge med 8% THCJD + 35% 10-OH-HHC

Vi erbjuder en mängd fantastiska sätt att bli hög, och Heros Live resin 1ml är en av våra finaste produkter. Dessa ljuvliga lilla rackare kommer färdiglastade med ett helt gram av den finaste THCJD:et i landet.  Den smakar även himmelsk, så om du vill lyfta till smakens stad kommer du att vara en glad camper! När du vill ha ett läckert sätt att bli hög finns det inget finare val!

HERO använder bara toppklassiga CCELL® 510-kassetter för att se till att du har den bästa upplevelsen, varje gång!


Smaker

  • Mango Kush
  • Watermelon Skittles
  • Hawaiian Snow
  • Green Apple Crunch 

Fördelar, Avslappning, Höjd stämning , Kroppsbrus, Huvudbrus, Lätt trippig
Instruktioner för bästa resultat:THCJD-kassetter är superenkla att använda. Dessa produkter kommer färdigladdade med en perfekt mättad portion THCJD och är kompatibla med alla 510-trådade batterier. Allt du behöver göra är att ta bort kassetten från förpackningen, skruva fast den på din enhet och ta ett bloss!

Våra THCH-kassetter är imponerande starka, så vi rekommenderar att du tar det lugnt. Börja med bara ett litet bloss, vänta några minuter och notera hur du känner dig. Om du vill lyfta ännu högre i rymden, ta ett till bloss!


Vänligen notera: Denna produkt bör ej rökas, förtäras eller hanteras av person under 18 år.
Produkten rekommenderas inte för icke rökare och ska inte användas av gravida eller ammande
Vi uppmanar varken konsumtion eller inhalering av denna produkt.
Vi som hemsida och ägandebolag friskriver oss från hur du som kund använder våra produkter, vi säljer alla våra produkter i samlings- och prydnadssyfte. Vid köp från oss accepterar du detta.
Recensera produkt

Relaterade produkter

Partybolaget

Upptäck Partybolagets stora utbud bland cannabinoider och lustgas produkter, vi är marknadsledande i Sverige. Hos oss hittar du alltid ett brett och utvecklat sortiment utav THCH, THCJD, THCB och CBD cannabinoider med allt från vapes, godis, cartridge, snus, oljor och populära buds. Vi har alltså något som passar alla typer vare sig du vill slappna av eller öka ditt tempo i vardagen. Vi har även ett utvalt sortiment utav premium lustgas (dikväveoxid) från Fastgas, en av världens största leverantörer utav livsmedelsklassad lustgas.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Partybolaget