THCJD+THCB VapeNjoy 25% 1ml


Produkten är tyvärr slut i lager.

 


VapeNJoy - 10% THCJD+15% THCB


Partybolaget presenterar VapeNJoy med 10% THCJD & 15% THCB!

  • Volym: 1 ml
  • Smaker: Candy Kush, Forbidden Fruit
  • Hårdvara: CCELL™
  • THCJD: 10%
  • THCB: 15%
  • THC-innehåll: mindre än 0,2 %

- STARK BLANDNING : Varje vape är noggrant framställd med 10% ren THCJD och 15 % THCB för att ge dig en stark och konsekvent upplevelse.
- 1ml Kapacitet: Varje Vape innehåller en generös mängd Cannabinoider som ger dig flera användningar och möjlighet att dosera enligt dina behov.
- Mångsidiga Smaker: Våra Vapes kommer i en mängd olika smaker, inklusive fruktig, söt, och klassiska varianter.
- Enkel Användning: Dessa vapes är enkla att använda och kräver ingen förberedelse. Bara ta en Vape, anslut den till din vape penna och njut av omedelbar avkoppling.

- Laddning: Ladda enkelt din vape med den kvalitativa CCELL™ hårdvaran som garanterar en felfri upplevelse.
- Diskret och Praktisk: Våra vapes är lätta att bära med sig och ger en diskret rökfri upplevelse, perfekt för dem som vill njuta av THCHutan att dra uppmärksamhet till sig.
- Testade och Godkända: Våra produkter är noggrant testade för kvalitet och renhet, vilket garanterar en säker och pålitlig upplevelse för våra kunder.

Vänligen notera: Denna produkt bör ej rökas, förtäras eller hanteras av person under 18 år.
Produkten rekommenderas inte för icke rökare och ska inte användas av gravida eller ammande
Vi uppmanar varken konsumtion eller inhalering av denna produkt.
Vi som hemsida och ägandebolag friskriver oss från hur du som kund använder våra produkter, vi säljer alla våra produkter i samlings- och prydnadssyfte. Vid köp från oss accepterar du detta.Recensera produkt

Relaterade produkter

Partybolaget

Upptäck Partybolagets stora utbud bland cannabinoider och lustgas produkter, vi är marknadsledande i Sverige. Hos oss hittar du alltid ett brett och utvecklat sortiment utav THCH, THCJD, THCB och CBD cannabinoider med allt från vapes, godis, cartridge, snus, oljor och populära buds. Vi har alltså något som passar alla typer vare sig du vill slappna av eller öka ditt tempo i vardagen. Vi har även ett utvalt sortiment utav premium lustgas (dikväveoxid) från Fastgas, en av världens största leverantörer utav livsmedelsklassad lustgas.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Partybolaget