Partybolagets populäraste produkter juni 2024

16/06, 2024

Partybolaget är Sveriges största leverantör av lustgas och cannabinoider som THCH, THCJD, THCB och CBD, hos oss hittar du ett brett sortiment med premium produkter från flera olika leverantörer.
Här är de mest populära produkterna under juni månad:

1. THCJD+THCB VapeNjoy 25%

THCJD+THCB VapeNjoy erbjuder en stark blandning av två potenta cannabinoider. Med en koncentration på 25% ger den en intensiv upplevelse.

 • Pris: 449 SEK
 • Smakalternativ: Finns i flera smaker för varierade upplevelser.
 • Framtidsutsikter: Förväntas öka i popularitet bland dem som söker en stark och pålitlig vapeupplevelse.

Mer information om THCJD+THCB VapeNjoy

2. THCJD Buds 20% LeafNjoy

THCJD Buds från LeafNjoy är perfekt för dem som föredrar att röka. Med en THCJD-koncentration på 20% erbjuder dessa buds en avslappnande och långvarig effekt.

 • Pris: 299 SEK
 • Framtidsutsikter: Förväntas fortsätta vara populära bland användare som uppskattar högkvalitativa buds för en mer naturlig upplevelse.

Mer information om THCJD Buds

3. THCJD Vape Faraoh - 10%

THCJD Vape från Faraoh erbjuder en koncentration på 10%, vilket gör den till en favorit för dem som söker en balanserad effekt.

 • Pris: 399 SEK
 • Framtidsutsikter: Förväntas fortsätta vara en storsäljare tack vare sin tillförlitlighet och höga kvalitet.

Mer information om THCJD Vape Faraoh

4. Fastgas 670g Lustgascylinder

Fastgas lustgascylinder på 670g är en storsäljare tack vare sin stora volym och höga renhet, perfekt för festliga tillfällen.

 • Pris: 499 SEK
 • Framtidsutsikter: Efterfrågan förväntas öka under sommaren när fler evenemang och fester äger rum.

Mer information om Fastgas 670g Lustgascylinder

5. THCJD Vape Euphoria 90%

Euphoria erbjuder en extremt stark vape med 90% THCJD-extrakt. Perfekt för erfarna användare som söker en intensiv upplevelse.

 • Pris: 599 SEK
 • Smakalternativ: Purple Haze, Apple OG, Watermelon Punch.
 • Framtidsutsikter: Med sin höga styrka och smakvariationer förväntas den bli en favorit bland avancerade användare.

Mer information om THCJD Vape Euphoria

Juni månad visar en tydlig preferens bland våra kunder för kraftfulla och varierade produkter inom både lustgas och cannabinoider. Partybolaget fortsätter att leda marknaden med högkvalitativa produkter som tillgodoser alla behov.Partybolaget

Upptäck Partybolagets stora utbud bland cannabinoider och lustgas produkter, vi är marknadsledande i Sverige. Hos oss hittar du alltid ett brett och utvecklat sortiment utav THCH, THCJD, THCB och CBD cannabinoider med allt från vapes, godis, cartridge, snus, oljor och populära buds. Vi har alltså något som passar alla typer vare sig du vill slappna av eller öka ditt tempo i vardagen. Vi har även ett utvalt sortiment utav premium lustgas (dikväveoxid) från Fastgas, en av världens största leverantörer utav livsmedelsklassad lustgas.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Partybolaget