• FRI FRAKT - Alla produkter skickas inom Sverige
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Snabba leveranser & säker betalning

Sprite 33cl

  • 15.00 SEK

Sprite 33cl: En Krispig Förfriskning för Varje TillfälleUpplev den ultimata törstsläckaren med Sprite 33cl, nu tillgänglig hos Partybolaget! Denna klassiska, ko

I lager.
Dela

Sprite 33cl: En Krispig Förfriskning för Varje Tillfälle

Upplev den ultimata törstsläckaren med Sprite 33cl, nu tillgänglig hos Partybolaget! Denna klassiska, kolsyrade läsk med sin omisskännliga rena och krispiga citron-lime smak är den perfekta drycken för att svalka dig under varma dagar eller som en uppfriskande paus i din vardag. Sprite är känt för sin förmåga att ge en omedelbar uppfriskning och är älskad över hela världen för sin unika smak och svalkande effekt.

Produktbeskrivning:Sprite i 33cl burk erbjuder den perfekta mängden av sprudlande läskighet för att återuppliva dina sinnen och ge dig en välbehövlig paus. Med sin klara och genomskinliga färg är Sprite ett uppfriskande alternativ till tyngre drycker, och dess kolsyrade citron-lime smak gör den till en favorit bland alla åldrar. Den är helt fri från färgämnen och konserveringsmedel, vilket gör den till ett lättare alternativ när du behöver svalka dig.