• FRI FRAKT - Alla produkter skickas inom Sverige
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Snabba leveranser & säker betalning

Estrella Sourcream & Onion 40g

  • 20.00 SEK

Estrella Chips 40g: En Krispig Smakfest i Fickformat - Endast hos PartybolagetUpptäck den perfekta kombinationen av smak och krispighet med Estrella Chips 40g,

I lager.
Dela

Estrella Chips 40g: En Krispig Smakfest i Fickformat - Endast hos Partybolaget

Upptäck den perfekta kombinationen av smak och krispighet med Estrella Chips 40g, nu tillgängliga hos Partybolaget! Denna lagom stora påse är din ideala följeslagare för de stunder då suget efter något gott blir för stort att motstå. Estrella har länge varit synonymt med kvalitet och njutning, och deras 40g chipsförpackning är inget undantag. Den är perfekt för en enskild njutningsstund eller att dela med en vän.

Produktbeskrivning:Varje 40g påse av Estrella Chips är fylld till brädden med den krispigaste, mest smakrika upplevelsen du kan föreställa dig. Tillverkade från noggrant utvalda potatisar och kryddade till perfektion, erbjuder dessa chips en smakupplevelse som är både rik och tillfredsställande. Oavsett om du föredrar klassiskt saltade, gräddfil & lök, eller någon av de mer äventyrliga smakerna, har Estrella något för varje smakpreferens.