• FRI FRAKT - Alla produkter skickas inom Sverige
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Snabba leveranser & säker betalning

Wasa Knäckebröd

  • 18.00 SEK

Wasa Knäckebröd: French Herbs, Tomato & Basil, PestoUpplev en smakresa genom Europa med Wasa Knäckebröd: Denna exklusiva samling innehåller tre utsökta


I lager.
Dela

Wasa Knäckebröd: French Herbs, Tomato & Basil, Pesto

Upplev en smakresa genom Europa med Wasa Knäckebröd: Denna exklusiva samling innehåller tre utsökta smaker: French Herbs, Tomato & Basil, och Pesto, var och en designad för att förgylla dina måltider och mellanmål med en touch av kontinentala smaker. Perfekt för den som uppskattar kvalitet och smakrikedom i sitt dagliga intag.

Produktbeskrivning:Varje variant i Wasa "Smaktrio" är noggrant framtagen för att erbjuda en unik smakupplevelse:

  • French Herbs: En sofistikerad blandning av klassiska franska örter som ger en frisk och aromatisk smak. Perfekt för att njuta som de är eller tillsammans med dina favorittillbehör.
  • Tomato & Basil: Denna variant fångar essensen av italiensk matlagning med sin rika smak av solmogna tomater, färsk basilika och ost. En underbar komplement till alla måltider eller som en delikat snack på egen hand.
  • Pesto: Inspirerad av den berömda italienska såsen, kombinerar denna smak de nötiga tonerna av pinjenötter med färsk basilika och en antydan av parmesan, för en djärv och tillfredsställande smak.

Coca-Cola 33cl

15.00 SEK

Red Bull 25cl

25.00 SEK

Sprite 33cl

15.00 SEK

Pepsi Max 33cl

15.00 SEK