THCJD Vape Cannapuff 11% 1ml


 


Upplev den ultimata känslan av fräschhet och harmoni med vår Kush Mintz THCJD engångsvape. Denna unika skapelse blandar den krispiga, uppfriskande minten med den jordnära känslan av kush för en överlägsen smakresa som främjar både avslappning och välbefinnande. Den utsökta kombinationen av dessa smaker balanseras perfekt för att erbjuda en smakprofil som är både uppfriskande och lugnande, vilket gör varje bloss till en njutbar upplevelse. Denna produkt har hela 79% THCJD, vilket är en garanti till att du kommer att känna dig nöjd!

Vår senaste modell av THCJD vape från Canapuff är noggrant designad för att kombinera stil med funktionalitet. Med dess slanka och moderna utseende är den idealisk för att ta med sig på språng. Oavsett var du befinner dig kan du enkelt njuta av din favoritsmak. Tack vare det integrerade batteriet och den förberedda e-juicen är den redo att användas direkt ur förpackningen, vilket gör det möjligt för dig att omedelbart förlora dig i en värld av avkoppling och njutning med minimalt krångel.


OBS!

  • Säljes endast till kunder över 18 år
  • Tillverkad i EU
  • Vi uppmuntrar ej till till konsumtion eller rökning av denna produkt
  • Avsedd för industriella och tekniska ändamål
  • Ej att betrakta som livsmedel, kosttillskott eller läkemedel
  • Produkterna följer lag nr 167/1998 §5.

Vänligen notera: Denna produkt bör ej rökas, förtäras eller hanteras av person under 18 år.
Produkten rekommenderas inte för icke rökare och ska inte användas av gravida eller ammande
Vi uppmanar varken konsumtion eller inhalering av denna produkt.
Vi som hemsida och ägandebolag friskriver oss från hur du som kund använder våra produkter, vi säljer alla våra produkter i samlings- och prydnadssyfte. Vid köp från oss accepterar du detta.Recensera produkt

Partybolaget

Upptäck Partybolagets stora utbud bland cannabinoider och lustgas produkter, vi är marknadsledande i Sverige. Hos oss hittar du alltid ett brett och utvecklat sortiment utav THCH, THCJD, THCB och CBD cannabinoider med allt från vapes, godis, cartridge, snus, oljor och populära buds. Vi har alltså något som passar alla typer vare sig du vill slappna av eller öka ditt tempo i vardagen. Vi har även ett utvalt sortiment utav premium lustgas (dikväveoxid) från Fastgas, en av världens största leverantörer utav livsmedelsklassad lustgas.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Partybolaget