Canapuff THCP vape Cereal milk 79% 1ml


Produkten är tyvärr slut i lager.

 


Upptäck en unik smakupplevelse med vår "THCP Vape 79% Cereal Milk". Inspirerad av den nostalgiska smaken av frukostflingor doppade i mjölk, erbjuder denna premium vape en rik och komplex smakprofil som tar dig tillbaka till barndomens morgnar. Med sitt imponerande THCP-innehåll på 79%, är denna vape utformad för att leverera en kraftfull och tillfredsställande upplevelse.

Varje enhet innehåller en inbyggd patron på 1 ml, noggrant fylld med vårt högkvalitativa THCP-extrakt och vår signaturblandning av smakämnen. Batteriet på 350 mAh ger en ihållande och jämn prestanda, vilket säkerställer att varje bloss är lika smakrikt och effektfullt som det första. En enda laddning räcker till minst 250 bloss, medan patronen i sig räcker för totalt upp till 450 bloss, vilket garanterar långvarig njutning.

Vår "THCP Vape 79% Cereal Milk" är utformad som en engångspenna, vilket innebär enkel användning och ingen krångel med påfyllning. Den är laddningsbar, vilket säkerställer att du kan utnyttja hela THCP-innehållet utan avbrott. Observera att en USB-C-laddningskabel krävs för laddning och denna medföljer inte i förpackningen.

Denna vape är perfekt för dig som uppskattar sofistikerad smak och kvalitet. Med sin smidiga design och diskreta utseende är den idealisk för användning både hemma och på språng. "THCP Vape 79% Cereal Milk" från CanaPuff är inte bara en vape, det är en smakresa som kombinerar det bästa av två världar – kvalitets THCP och minnesvärda smaker.


Vänligen notera: Denna produkt bör ej rökas, förtäras eller hanteras av person under 18 år.
Produkten rekommenderas inte för icke rökare och ska inte användas av gravida eller ammande
Vi uppmanar varken konsumtion eller inhalering av denna produkt.
Vi som hemsida och ägandebolag friskriver oss från hur du som kund använder våra produkter, vi säljer alla våra produkter i samlings- och prydnadssyfte. Vid köp från oss accepterar du detta.Recensera produkt

Relaterade produkter

Partybolaget

Upptäck Partybolagets stora utbud bland cannabinoider och lustgas produkter, vi är marknadsledande i Sverige. Hos oss hittar du alltid ett brett och utvecklat sortiment utav THCH, THCJD, THCB och CBD cannabinoider med allt från vapes, godis, cartridge, snus, oljor och populära buds. Vi har alltså något som passar alla typer vare sig du vill slappna av eller öka ditt tempo i vardagen. Vi har även ett utvalt sortiment utav premium lustgas (dikväveoxid) från Fastgas, en av världens största leverantörer utav livsmedelsklassad lustgas.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Partybolaget